Netwerken met (en bij) Van Hulley

Om onze vrouwen een vliegende start te geven na hun carrière bij ons, doen we veel meer dan alleen een opleiding en werkervaring bieden. We willen ze ook heel graag andere dingen leren, zoals een waardevol netwerk opbouwen. We weten immers allemaal dat dit ontzettend belangrijk is om uiteindelijk je droom te kunnen waarmaken. Daarom organiseren we morgen een heuse netwerkmiddag voor ze.

Spannend, maar heel waardevol. Eerst in tweetallen en dan individueel gaan ze in gesprek met mensen uit het Noordelijke werkveld. Er zijn verschillende sectoren vertegenwoordigd. De gesprekken draaien om kennismaken, kennis delen en de vrouwen leren zichzelf presenteren.  We weten van vorige edities dat deze gesprekken beide kanten op heel inspirerend werken. En we weten ook dat ze daadwerkelijk helpen bij het uiteindelijke doel: het vinden van betaald werk.

Morgen kunnen we deze netwerkbijeenkomst mede mogelijk maken door de samenwerking met onder andere: Team 4 Architecten, Uw Thuis Makelaars, New Publishers, Croonwolter&dros, Alfa College, Cycloon, PWC, Unicom, Wierum Plantbreeding en Jellow. Alvast heel veel dank daarvoor!

Zou je het ook leuk vinden eens in gesprek te gaan met onze vrouwen? Neem dan even contact op met Melanie Doherty via boxers@vanhulley.nl. We beloven niet alleen dat wij en onze vrouwen dat heel erg waarderen, maar ook dat je er zelf iets uit meeneemt.

Benieuwd naar onze netwerkmiddag van morgen? Volg ons dan op Facebook of Twitter.

Related posts

Leave a Comment